Informatii generale

Prezentul document se refera la politica de protectie si prelucrare a datelor cu caracter personal ale clientilor EK INSTAL G.N. si ale utilizatorilor site-ului nostru www.ekinstal.ro.

Prin date cu caracter personal se intelege orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila, colectate prin intermediul acestui site sau prin alte modalitati specifice.

Scopul principal al politicii de confidentialitate este cresterea nivelului de protectie a datelor personale si crearea unui climat de incredere care sa permita fiecarei persoane controlul asupra propriilor date.

In acest sens, dorim sa va informam ca EK INSTAL G.N. urmareste in permanenta asigurarea prelucrarii datelor cu caracter personal in conformitate cu principiile privind protectia datelor.

Scopurile prelucrarii

Datele dumneavoastra cu caracter personal furnizate voluntar sau colectate prin intermediul acestui site sunt prelucrate de catre EK INSTAL G.N. in urmatoarele scopuri:

 • pentru procesarea solicitarilor dumneavoastra formulate prin intermediul acestei pagini de internet;
 • pentru identificarea preferintelor si intereselor dumneavoastra cu scopul de a va oferi servicii personalizate utilizând mijloace automate si/sau neautomate, in vederea generarii de oferte personalizate;
 • pentru activitatile de marketing si publicitate in vederea imbunatatirii, dezvoltarii si promovarii serviciilor pe care vi le oferim, precum si transmiterea de catre EK INSTAL G.N. a unor comunicari comerciale. Acolo unde este solicitat prin lege, aveti posibilitatea de a va exprima consimtamantul cu privire la utilizarea datelor dumneavoastra in aceste scop si primirea de comunicari comerciale, prin transmiterea unui email la adresa: ekinstal@yahoo.com.
 • pentru a oferi asistenta cu privire la incheierea contractului de prestari servicii cu EK INSTAL G.N.;
 • pentru executarea contractului de prestari servicii incheiat intre EK INSTAL G.N. si dumneavoastra, inclusiv in scopul primirii si gestionarii solicitarilor dumneavoastra, corespondentei, facturarii si arhivarii;
 • in scopul evaluarii gradului dumneavoastra de satisfactie cu privire la calitatea serviciilor prestate sau lucrarilor realizate de catre EK INSTAL G.N.;
 • in scopul unor analize statistice care nu implică crearea de profiluri individuale.

Durata prelucrarii

Datele cu caracter personal sunt stocate in vederea prelucrarii lor pe durata necesara atingerii scopurilor de prelucrare mentionate mai sus si ulterior, potrivit cerintelor din politicile noastre interne si in conformitate cu cerintele legale.

In cazul existentei unui relatii contractuale, datele dumneavoastra personale sunt prelucrate pe toata durata contractuala si dupa finalizarea acesteia, cel putin pe perioada impusa de prevederile legale aplicabile in domeniu, inclusiv, dar fara limitare, la dispozitiile privind arhivarea.

Furnizarea datelor cu caracter personal

Furnizarea datelor dumneavoastra cu caracter personal este necesara pentru a beneficia de ofertele pentru serviciile EK INSTAL G.N. si pentru a raspunde solicitarilor dumneavoastră cu privire la incheierea sau executarea contractelor cu EK INSTAL G.N. Refuzul furnizarii datelor cu caracter personal poate avea drept consecinta imposibilitatea beneficierii de serviciile mentionate mai sus.   

Transmiterea datelor personale catre alti destinatari

Pentru a va oferi servicii cat mai competitive, pentru a executa contractele incheiate, pentru indeplinirea obligatiilor legale ce ne revin sau in alte scopuri legitime este posibil sa transmitem datele tale personale catre partenerii nostri contractuali, catre autoritatile publice centrale sau locale, imputerniciti catre care am externalizat furnizarea anumitor servicii si alte categorii de destinatari, asigurandu-ne insa intotdeauna ca instituim garantii adecvate pentru protejarea datelor tale.

In contextul indeplinirii scopurilor de prelucrare, EK INSTAL G.N. poate dezvalui datele astfel colectate in urmatoarele cazuri:

 • pentru administrarea, personalizarea si intretinerea acestei pagini de internet si a serviciilor derulate prin intermediul site-ului;
 • pentru efectuarea analizei datelor, monitorizarea tendintelor de utilizare si activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranta pentru utilizatori;
 • in cazul unor campanii promotionale organizate de catre EK INSTAL G.N. impreuna cu diversi parteneri contractuali;
 • pentru transmiterea de materiale cu caracter publicitar sau promotional, in conditiile si limitele prevazute de lege;
 • pentru indeplinirea obligatiilor ce rezulta din contractele de prestari servicii incheiate intre EK INSTAL G.N. si clientii finali;
 • atunci cand dezvaluirea datelor cu caracter personal este prevazută de lege.

Securitatea datelor

In utilizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, EK INSTAL G.N. va aplica masurile tehnice si organizatorice necesare in vederea asigurarii securitatii acestora, protejarii impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat.

Drepturile de care beneficiati

Conform regulamentului privind protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal, aveti urmatoarele drepturi:

 • dreptul de a solicita informatii privind activitatile de prelucrare a datelor personale;
 • dreptul de a rectifica sau completa datele personale si dreptul de a sterge datele in cazul in care prelucrarea acestora nu a fost legala sau in alte cazuri prevazute de lege;
 • dreptul de a va opune prelucrarii si dreptul la restrictionarea acesteia, in limitele si conditiile prevazute de lege;
 • dreptul la portabilitatea datelor: primirea datelor personale furnizate de catre dumneavoastra intr-un format care poate fi citit automat sau dreptul de a solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator;
 • dreptul de retragere a consimtamantului: daca alegeti sa oferiti consimtamantul dumneavoastra cu privire la anumite prelucrari, aveti dreptul sa il retrageti in orice moment.
 • dreptul de a depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

0232-270-810
0755-330-011

office@ekinstal.ro

PENTRU
INTREBARI SUPLIMENTAREprivind modul in care datele cu caracter personal sunt prelucrate, va rugam sa ne contactati!

CONTACT
error: