PROIECTARE INSTALAȚII DE UTILIZARE GAZE

In vederea efectuarii verificarii sau revizie instalatiei de utilizare gaze naturale, clientul final trebuie sa puna la dispozitia operatorului economic, documentatia tehnica ce a stat la baza executiei instalatiei de utilizare, avizata de catre operatorul de sistem sau de catre un verificator de proiecte atestat, dupa caz.

In situatia in care clientul final nu detine aceasta documentatie tehnica, acesta are obligatia sa solicite, direct sau prin intermediul operatorului economic, o copie a acesteia de la operatorul de sistem sau de la operatorul economic autorizat ANRE care a executat instalatia de utilizare.

Daca operatorul de sistem sau operatorul economic autorizat ANRE care a executat instalatia de utilizare nu detine proiectul, clientul final are obligatia sa reconstituie documentatia tehnica, prin intermediul unui operator economic care detine autorizatie ANRE in baza unui contract de prestari servicii, urmatoarele documente in trei exemplare:

a) releveul constructiei pe care se traseaza instalatia de utilizare;
b) schema izotermica a instalatiei de utilizare;
c) memoriul tehnic cu privire la respectarea conditiilor tehnice pentru functionarea in siguranta a instalatiei de utilizare.

Sursa: Procedura privind verificarile si reviziile tehnice ale instalatiilor de utilizare a gazelor naturale (Ordin ANRE nr.179/2015)

EK INSTAL G.N. SRL, companie autorizata ANRE tip PDIB nr. 18849/2019 in vederea proiectarii instalatiilor de utilizare gaze naturale, va ofera serviciile de proiectare si reconstituire documentatie tehnica pentru instalatiile de gaz.

0232-270-810
0755-330-011

SERVICII PROFESIONALEde verificari si revizii instalatii utilizare gaze la preturi avantajoase.

CONTACT
error: