La EK INSTAL, siguranța clienților noștri este primordială. De aceea, încercăm de fiecare dată să lucrăm cu profesionalism și prietenie, astfel încât fiecare să se poată bucura de confort în propria locuință.

După cum prea bine știți, în ultimele luni am traversat cu toții momente mai dificile, în care au fost impuse măsuri serioase de protecție.

Acum, când situația s-a relaxat, considerăm de cuviință să vă aducem la cunoștință modalitatea prin care ne este permis să ne facem munca în condiții optime, atât pentru noi, cât și pentru clienți.

 

EK INSTAL, măsuri de prevenție

Compania EK INSTAL GN a luat o serie de măsuri de protecție și siguranță, pentru a fi în afara oricărui pericol generat de COVID 19.

Viața trebuie să-și continue cursul firesc, de aceea instalatorii noștri autorizați sunt pregătiți și echipați cum se cuvine pentru a-și relua activitatea.

Fiecare verificare sau revizie a instalațiilor de utilizare a gazelor naturale vor fi efectuate cu maximă prudență și responsabilitate. Siguranța a fost și continuă să fie preocuparea noastră principală.

Conform Ordinului ANRE nr. 179/2015, clientul final- consumatorul de gaze- are obligația de a efectua verificarea instalației de gaze o dată la 2 ani și revizia o dată la 10 ani, numai cu firme autorizate ANRE selectate de către acesta.

Pentru asigurarea funcționării în condiții de siguranță a instalației de utilizare gaze naturale, venim în sprijinul dumneavoastră cu următoarea ofertă de a efectua aceste lucrări:

  • 60 lei/punct de ardere pentru verificarea instalației de gaze;
  • 80 lei/punct de ardere pentru revizia instalației de gaze.

Eventualele pierderi minore de gaze se remediază cu titlu gratuit. Plata serviciilor se face la data efectuării verificării și reviziei.

Documentele întocmite se depun de către societatea noastră centralizat cu număr de înregistrare, la operatorul de distribuție și furnizare de gaze.

Pentru a evita riscul de întrerupere a gazelor de către operatorul de furnizare, vă recomandăm efectuarea verificării/reviziei instalației de utilizare până la data scadentă.

Pentru a asigura o protecție sanitară eficientă astfel încât să fim în maximă siguranță, instalatorii noștri sunt echipați cu mască și mănuși de protecție, viziere, ochelari și protecție la încălțăminte.

Totodată vom respecta cu strictețe recomandările cu privire la distanța socială impusă cu autorități și specialiști, precum și dezinfectarea în mod corespunzător după fiecare intervenție efectuată.

Pentru informații și programări, vă rugăm să ne contactați la telefon: 0755330011, punct de lucru: Iași, str. Canta, nr. 36.