Când vine vorba de colaborările de lungă durată, acestea se bazează pe încredere și respect. Poate nu o să ți se pară important, dar câtă atenție acorzi furnizorilor tăi? Cum știi că ei sunt ceea ce cauți?

Cum îți dai seama că oamenii care îți intră în locuință, pentru diferite reparații și verificări, sunt demni de încredere?

Siguranța este una dintre prioritățile cetățenilor sau cel puțin așa ar trebui. De aceea, e imperios necesar să admiți că nu poți fi bun la toate, cu atât mai mult în domenii legate de energia electrică sau gazele naturale, care te pot supune unor riscuri majore.

Cea mai bună soluție, în situații de felul acesta, este să apelezi la specialiști și la companii serioase, care să-ți asigure protecția de care ai nevoie.

 

Noi suntem Ek Instal, încântați de cunoștință!

Ek Instal Gaze Naturale este o companie destinată execuției, verificării și reviziei instalațiilor de utilizare a gazelor, autorizată de către Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE).

Dacă vrei să știi cu ce ne ocupăm, află că:

  • Verificăm și revizuim instalațiile de gaze;
  • Verificăm din punct de vedere tehnic centralele termice;
  • Instalăm detectoare de gaz;
  • Proiectăm instalații de utilizare a gazelor.

În plus, venim în întâmpinarea clienților noștri cu servicii profesionale, cunoștințe pe măsură și prețuri avantajoase.

Misiunea Ek Instal: siguranța clienților noștri

De-a lungul timpului, ți-am prezentat fiecare serviciu al nostru și ți-am dat sfaturi și sugestii pentru a evita posibilele pericole din locuința ta. Pentru a ne cunoaște mai bine, azi îți vom povesti despre noi și activitatea noastă.

Misiunea Ek Instal GN este de a contribui la bunăstarea persoanelor fizice și a întreprinderilor.

Prioritatea noastră este crearea și întreținerea unui mediu sigur, din care să rezulte starea de confort de care ai nevoie. Lucrăm cu profesionalism și aspirăm către perfecțiune, de aceea suntem orientați spre a investi în angajații noștri și în companie.

Și, pentru că știm cât de important este bugetul, îți oferim cele mai bune servicii la prețuri favorabile.

 

Valorile Ek Instal și importanța lor

Fiecare companie are o serie de principii și valori după care se ghidează, acestea reflectându-se în angajați și în acțiunile acestora.
Pentru noi este foarte important ca ceea ce spunem să fie în concordanță cu ceea ce suntem, de aceea ne bazăm pe:

  • Siguranță – importantă în toate aspectele activității noastre. Atât angajații, cât și clienții trebuie să se simtă protejați, de aceea suntem într-o continuă învățare;
  • Comunicare – atât în interiorul echipei, cât și în comunitatea în care activăm. Știm să ne ascultăm clienții și suntem atenți la nevoile colegilor noștri, sinceritatea și transparența fiind elementele cheie pentru o comunicare civilizată;
  • Integritate – reflectată prin tot ceea ce facem și spunem. Ne place să facem lucrurile ca la carte și ne respectăm întotdeauna cuvântul;
  • Grija pentru oameni și mediu – prin satisfacerea nevoilor clienților noștri și prin găsirea unor soluții potrivite.

Specialiștii noștri colaborează strâns cu clienții noștri pentru a înțelege mai bine problemele lor reale, pentru a presta servicii de înaltă calitate și pentru a putea fi considerați niște parteneri demni de încredere, mai ales într-un domeniu atât de nesigur.

Dacă îți dorești cele mai bune servicii de verificare a instalației și centralei, Ek Instal îți stă la dispoziție.

Ne găsești în șapte județe de pe teritoriul României, printre care Iași, Bacău, Neamț, Alba, Harghita, Hunedoara și Sibiu.