Ek Instal Gaze Naturale devine din anul 2021 sponsor oficial al pugilistului ieșean Mihai Nistor. Ne dorim ca acest parteneriat să fie unul de lungă durată și să ofere sportivului oportunitatea de a continua să reprezinte România în cadrul meciurilor de box la categoria grea pe scena internațională.

 

Colaborarea a venit ca un pas natural, datorită a unor afinități și valori comun împărtășite: respect pentru ceea ce facem, ambiția și determinarea de a oferi ce este mai bun din punct de vedere personal și profesional în fiecare zi. Sportul oferă un model celor din jur de atitudine în fața adversității, dar și de pregătire asiduă pentru peîntâmpinarea scenariilor, fie că vorbim de viața reală sau de meciurile din ring.

Mihai Nistor s-a remarcat prin tenacitate și perseverență continuă. Dublu medaliat cu bronz la Europenele de box (2011, 2015) și un titlu mondial la AIBA Pro Boxing (2015), acesta a făcut pasul important către boxul profesionist în 2019, obținând de atunci victorii în toate cele trei meciuri prin KO. Suntem mândri să fim partenerii unui sportiv de calibru greu cu un palmares impresionant și cu o asemenea ambiție.

 

Despre EK Instal Gaze Naturale

Ek Instal Gaze Naturale este o companie specializată în execuția, verificarea și revizia instalațiilor de utilizare a gazelor, autorizată de către Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE). Punem la dispoziția clienților noștri fizici și juridici un portofoliu de servicii profesioniste la prețuri avantajoase, precum:

Activitatea noastre se concentrează în 11 puncte de lucru din țară, printre care: Iași, Bacău, Neamț, Alba, Mureș, Hunedoara, Sibiu, Satu Mare, Maramureș, Bistrița și Cluj.